Jackie Kabler - A tökéletes ​pár











A tökéletes pár remek példája annak, hogy miért fontos az ismerkedés egy kapcsolatban. A történetben Gemma rájön, hogy szinte semmit nem tud a férjéről, akivel nemrég összeházasodtak. Így kapunk egy eltűnt férjet, egy aggódó feleséget, és egy kicsit beképzelt nyomozócsoportot.





  • Kiadó: Next21 Kiadó
  • Megjelenés éve: 2021
  • Magyar megjelenés: 2021
  • Oldalak száma: 400 oldal

Fülszöveg:

„Gemma egy éve ismerte meg élete szerelmét, Dannyt. Azóta összeházasodtak, tökéletes kapcsolatban éltek. De egyik este Danny nem jön haza. Gemma hívja a rendőrséget. Elszörnyedve értesül róla, hogy Bristolban sorozatgyilkos garázdálkodik. És amikor meglátja az áldozatokról készült fotókat, borzadálya tovább fokozódik: mind egy szálig úgy néznek ki, mint Danny. A rendőrség gyanakvóan kezeli Gemmát, ugyanis rajta kívül a jelek szerint Dannyt már hetek óta nem látta senki. Lehetséges, hogy a férjének a lakásban sincs semmi nyoma?
Vajon hazudik Gemma? Házasságuk sötét titkokat rejt?

 

Adott Gemma, aki szabadúszó újságíró és épp hazaér a munkából, amikor felfedezi, hogy a férje Danny nem ért még haza. Kezdetben nem is aggódik, mert Danny sokszor dolgozik sokáig, de amikor már vasárnap sem jelentkezik Gemma a rendőrséghez fordul, hogy bejelentse férje eltűnését. Hamar Gemmára terelődik a gyanú és az is felmerül, hogy nem teljesen épelméjű.


A könyv a bolondját járatta nem. Magamban mindenféle spekulációkat állítottam fel, hogy ki lehet a tettes. A feleség? Egy sorozatgyilkos? A legjobb barátnő? Esetleg a kutya? Ahogy haladtam előre a történetben egyre több mindenre fény derült, de mégis egyre több kérdés merült fel bennem. Úgy éreztem, hogy mindenki meg akar téveszteni és paranoiássá váltam. Senkinek nem hittem el semmit! És valószínűleg ez volt az írónő terve. Szépen adagolta az információkat, de úgy, hogy ne tudjuk eldönteni mi igaz és mi nem.


A karakterek: Gemma nekem olyan kicsit semmilyen volt, de tetszett, hogy mennyire messze ment azért, hogy megmentse a férjét, akit alig ismert. A nyomozóknál is hasonlóan éreztem. Nem volt bennük semmi különleges, de úgy tűnt nagyon meg akarják oldani az ügyet.
Önfejűek voltak, nem hallgattak semmire a saját megérzéseiken kívül. Ez fordulhatott volna jó irányba is, de ez sajnos nem történt meg. Remek példákat láthattam arra, hogy mennyi hibát képes véteni egy rendőr. A legszimpatikusabb karakter Gemma legjobb barátnője lett. Talán neki volt egy kis sütnivalója és remek kérdéseket tett fel Gemmának és a rendőröknek is.


Összességében egy nagyon olvasmányos könyv volt, számtalan csavarral és egy nagy robbanással a végén. Könnyen és gyorsan lehetett haladni vele a hossza ellenére. A borító nagyon megkapóra sikeredett ezzel a piros színnel, de a postaládikára a könyv olvasása után sem tudok magyarázatot adni. (vagy az kopogtató?)


5/5⭐


You Might Also Like

0 comments